Begagnat

Varmt välkommen till vår begagnatmarknad.

Vår affärsidé är att du som konsument enkelt och smidigt kan sälja och köpa begagnad träningsutrustning. Så här går det till!

  • Du lägger ut din utrustning till försäljning hos oss. När utrustningen blivit såld, kommer vi helt enkelt och hämtar den på plats.
  • När du köper din träningsutrustning levererar och Installerar vi den hos dig.

Kan det bli enklare?

Våra servicetekniker går noggrann igenom utrustningen innan det lämnar vårt lager. Du kan alltid känna dig trygg vid köp av begagnad träningsutrustning hos oss.
Vi lämnar alltid 3 månaders garanti.

Beställning

Beställning görs direkt via oss på telefon eller mejl. En bekräftelse på din beställning skickas ut till angiven e-postadress. Beställningen är bindande.

Betalningsvillkor

Betalning av varor sker mot faktura eller Swish. För fakturering 14 dagar netto.

Priser

Samtliga priser är exklusive svensk moms. Vi reserverar oss för momshöjningar eller andra prisförändringar vi inte kan råda över.

Garanti

Vi lämnar 3 månaders garanti på våra begagnade produkter. Garantitiden räknas från leveransdatum, och vid garantikrav ska faktura kunna uppvisas. För att garantin ska gälla måste utrustningen ha hanterats på ett normalt sätt och inte ha utsatts för påfrestningar utöver vanligt.

Annonsera hos oss

Så här går det till:

  1. Ni mejlar oss med önskad information för annonseringen med bilder på produkten, samt uppgifter om märke, modell, ålder och skick för att underlätta försäljningen.
  2. När produkterna blivit sålda ordnar vi med upphämtning. Om utrustningen behöver demonteras vid leverans, ordnar vi detta. Förbered gärna för leverans till dess att vi kommer.
  3. När utrustningen är avhämtad fakturerar ni oss. Vi tillhandahåller ett arvode från 25% av försäljningspriset.

Försäljning

Utrustningen säljs i befintligt skick så som beskrivs I annonsen. Innan leverans kontrolleras träningsutrustningen noga av vår servicetekniker. Saknar du beskrivning på produktens kvalitet så kontakta oss gärna för ytterligare information. Då utrustningen säljs på uppdrag ifrån kund och betraktas som beställningsvara kan vi inte erbjuda retur eller bytesrätt.

Vi levererar direkt till dig

Vi levererar och installerar träningsutrustningen direkt till dig. Vår personal ordnar med installation/montering och vi går igenom utrustningen tillsammans med er. För den här tjänsten debiterar vi från 1500kr.

 

Kostnadsfri Rådgivning

Ring oss för att få en kostnadsfri rådgivning eller offert.

0702-04 58 99