Försäljning

Vi säljer inte bara en produkt utan ger även en personlig service till dig som kund.

Vår kunskap - Din Trygghet

Vi säljer inte bara en produkt utan ger även en personlig service till dig som kund.

Privatperson, företag, bostadsrätt, förening eller gym. Vi har utrustningen för alla behov.

Västsvenska Gymservice har levererat träningsutrustning till otaliga ställen och jobbar dagligen med flera olika fabrikat. Dessutom driver vi själva gym och därför har vi kunskapen att hjälpa dig med rätt utrustning för ditt ändamål. Vi gör det lätt för dig att komma i gång med din träningsutrustning. Som helhetsleverantör erbjuder vi leverans, installation och efterföljande service på din utrustning. Vi har personlig teknisk support alla dagar i veckan och med ett service/trygghetsavtal hos oss är vi snabbt på plats vid eventuella fel. Försäkra dig om en problemfri drift vid köp av din utrustning hos oss.

Försäljning

Utrustningen säljs i befintligt skick så som beskrivs I annonsen. Innan leverans kontrolleras träningsutrustningen noga av vår servicetekniker. Saknar du beskrivning på produktens kvalitet så kontakta oss gärna för ytterligare information. Då utrustningen säljs på uppdrag ifrån kund och betraktas som beställningsvara kan vi inte erbjuda retur eller bytesrätt.

Vi levererar direkt till dig

Vi levererar och installerar träningsutrustningen direkt till dig. Vår personal ordnar med installation/montering och vi går igenom utrustningen tillsammans med er. För den här tjänsten debiterar vi från 1500kr.

 

Kostnadsfri Rådgivning

Ring oss för att få en kostnadsfri rådgivning eller offert.

0702-04 58 99